Azure

Uw app. Uw framework. Uw platform. Ze zijn allemaal welkom.

Microsoft Azure is een groeiende verzameling van geïntegreerde cloudservices, zoals analyses, computing, database, mobiel, netwerken, opslag en web, waarmee u flexibeler bent, meer bereikt en geld bespaart. Dit kunt u doen met Azure…

Krijg meer gedaan

Iedere ontwikkelaar of IT-professional kan productief zijn met Azure. Met de geïntegreerdehulpprogramma’s, kant-en-klare sjablonen en beheerde services kunt u op basis van uw bestaande vaardigheden en de technologieën die u al kent, eenvoudiger en sneller zakelijke, mobiele, web- en IoT-apps (Internet of Things) bouwen en beheren. Microsoft is de enige leverancier die voor het tweede opeenvolgende jaar is geplaatst als leider in Magic Quadrants van Gartner, voor cloudinfrastructuur als een service, toepassingsplatform als een service en cloudopslagservices.

Bekijk de Magic Quadrant-rapporten van Gartner.

Wat is Azure? De beste cloudservice van Microsoft
Gebruik uw bestaande besturingssysteem met een van de beste cloudservices: Microsoft Azure

Gebruik een open en flexibel cloudserviceplatform

Azure ondersteunt een groot aantal besturingssystemen, programmeertalen, frameworks, hulpprogramma’s, databases en apparaten. Voer Linux-containers met Docker-integratie uit, bouw apps met JavaScript, Python, .NET, PHP, Java en Node.js, en bouw back-ends voor iOS-, Android- en Windows-apparaten. De Azure-cloudservice ondersteunt dezelfde technologieën waar miljoenen ontwikkelaars en IT-professionals al gebruik van maken en op vertrouwen.

Uw bestaande IT-omgeving uitbreiden

Bij sommige cloudproviders moet u kiezen tussen uw datacenter en de cloud. Dit geldt niet voor Azure. Azure kan eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande IT-omgeving via het grootste netwerk van veilige particuliere verbindingen, hybride database- en opslagoplossingen en gegevensopslag- en versleutelingsfuncties, zodat uw middelen beschikbaar zijn waar u ze nodig hebt. En met Azure Stack kunt u het Azure-model van toepassingsontwikkeling en -implementatie naar uw datacenter brengen. De hybride cloudoplossingen van Azure bieden u het beste van beide werelden: meer IT-opties, minder complexiteit en kosten. En dat maakt Azure tot een van de beste cloudcomputingservices die beschikbaar zijn.

Wat is Azure? Een open en flexibel cloudserviceplatform
De beste cloudservice van Microsoft die zich aan de vraag aanpast

Schalen naar behoefte, betalen per gebruik

Omdat u bij Azure betaalt per gebruik, kunt u snel omhoog en omlaag schalen om te voldoen aan de vraag en betaalt u dus alleen voor wat u gebruikt. Dankzij facturering per minuut en het streven om populaire infrastructuurservices zoals berekeningen, opslag en bandbreedte voor een concurrerende prijs aan te bieden, krijgt u altijd waar voor uw geld.

Beveilig uw gegevens

We weten dat sommige organisaties nog altijd huiverig tegenover de cloud staan. Daarom vervult Microsoft een toonaangevende rol binnen de branche in de bescherming en privacy van uw gegevens. We waren de eerste cloudprovider die door de gegevensbeschermingsautoriteiten van de Europese Unie werd erkend voor ons streven om aan de strenge EU-privacywetgeving te voldoen. Microsoft was ook de eerste grote cloudprovider die zich conformeerde aan de nieuwe internationale ISO 27018-standaard voor cloudprivacy. We introduceerden ook Azure Government, een zelfstandige versie van Azure die is ontworpen om te voldoen aan de strenge conformiteitsvereisten van de overheidsorganen van de VS.

Bescherm uw gegevens met Microsoft Azure, een van de beste cloudservices
Wat is Azure? Een cloudserviceplatform dat u vanaf elke gewenste locatie kunt uitvoeren

Uw apps overal uitvoeren

Als de beste cloudservice van Microsoft wordt Azure uitgevoerd op een wereldwijd netwerk van Microsoft-datacenters verspreid over 26 regio’s. Dit zijn meer landen en regio’s dan de Amazon-webservices en Google Cloud gecombineerd. Deze snel groeiende wereldwijde voetafdruk biedt u tal van mogelijkheden voor het uitvoeren van toepassingen en staat garant voor uitstekende klantprestaties. Azure is ook de eerste multinational cloudprovider op het vasteland van China.

Neem slimmere beslissingen

De predictive analytics-services van Azure, waaronder Machine Learning, Cortana Analytics en Stream Analytics, zijn grensverleggend op het gebied van bedrijfsinformatie. Neem slimmere beslissingen, verbeter de klantenservice en ontdek nieuwe bedrijfsmogelijkheden op basis van uw gestructureerde, ongestructureerde en streaming IoT-gegevens.