Office 365

ALLE BOVENGENOEMDE OFFICE 365-ABONNEMENTEN OMVATTEN:

Beschikbaarheid   Een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9%

IT-ondersteuning   IT-ondersteuning via internet en telefonische ondersteuning bij problemen

Active Directory-integratie   Active Directory-integratie voor beheer van gebruikersreferenties en -machtigingen

Beveiliging   Hoogwaardige beveiliging van gegevens

Een man die op zijn knieën op de grond zit en naar papieren wijst die daar liggen, terwijl een vrouw in een stoel toekijkt.

GEMAAKT VOOR TEAMS EN NETWERKEN

Zorg dat uw personeel onderling goed communiceert

Verbind uw teams in realtime via de Skype-ervaring die ze prettig vinden, vanuit de Office-toepassingen die ze elke dag gebruiken. Vereenvoudig uw infrastructuur door één platform in Office 365 te gebruiken voor bellen, vergaderen, video en delen.

Twee mannen die werken aan een tafel in een vergaderruimte en naar een geopende laptop kijken.

BEVEILIGING WAARBIJ MENSEN CENTRAAL STAAN

Geavanceerde hulpprogramma’s voor beveiliging en compliance

Met Office 365 tilt Microsoft beveiliging en compliance naar het volgende niveau. Nu hebt u nog meer controle over uw gegevensbeveiliging en compliance, met ingebouwde privacy, transparantie en verfijnde besturingselementen voor gebruikers. Het is niet moeilijk te snappen waarom dit de veiligste Office aller tijden is.

Bureau met blauwe stoel en computerscherm met PowerBI.

PERSOONLIJKE EN ORGANISATIE-INZICHTEN

Laat uw gegevens hun verhaal vertellen

Dankzij eenvoudig uitvoerbare monitoring van live-gegevens en hulpmiddelen voor diepgaande analyse kunt u nieuwe verhalen ontdekken in uw gegevens, met nog meer interactieve rapporten, eenvoudiger dashboards en fascinerende visualisaties.

Man die iets aanwijst op een presentatie en twee collega's die geïnteresseerd toekijken.

MAXIMALISEER DE VERKOOPPRODUCTIVITEIT

Blijf gefocust. Win sneller. Zorg voor vertrouwen.

In een wereld waarin aankoopbeslissingen worden genomen voordat u contact hebt kunnen leggen, moeten verkopers zich aanpassen. Een verkoopoplossing moet verkopers helpen zich eenvoudig aan te passen zodat ze effectief kunnen verkopen in deze veranderde wereld en vertrouwde adviseurs kunnen worden. De combinatie van Microsoft Dynamics CRM Online, Office 365 en Power BI vergroot de verkoopproductiviteit door teams goed te laten communiceren en samenwerken.

HET VOLLEDIG NIEUWE OFFICE 365.

Bekijk de video om te zien hoe de mogelijkheden van het nieuwe Office 365 tot leven komen, hoe ze teams met elkaar verbinden en hoe ze gegevens boeiende verhalen laten vertellen in het veiligste Office ooit.